Организаторите на конкурса всяка година подбират претендентките с безкомпромисен кастинг След

...
Организаторите на конкурса всяка година подбират претендентките с безкомпромисен кастинг След
Коментари Харесай

Тази вечер в хотел България ще бъде коронясана Мисис Бургас 2023 г.

Организаторите на конкурса всяка година сортират претендентките с праволинеен кастинг

След броени часове ще стане ясно коя е най-красивата омъжена жена в Бургас за 2023 година. Тази вечер на публична гала в хотел България ще дефилират претендентките за наградата, а тази, която успее да впечатли журито и гостите на събитието, ще получи короната и ще показа града ни на националния състезанията Мисис България и интернационалния конкурс Мисис Планет по-късно през годината.

Организаторите на състезанието Илияна Мосинова и Ваня Лакаракиява от „ Ивент Мениджмънт “ всяка година сортират претендентките с праволинеен кастинг. Ето и 9-те дами, подбрани да впечатляват с хубост, сексапил, разум, целенасоченост и високи достижения.
 Елина Димитлова
Елина е на 32 години и работи като управител в фешън ритейл. През свободното си време обича да твори с ръцете си. Харесва ѝ да работи с епоксидна смола и дружно със брачна половинка си създават икони, карикатури върху дърво и диорами.
 Виолета Скочева
Виолета е на 44 години, омъжена дама, майка на две деца. Работи като преподавател по физическо образование и спорт, химия и запазване на околната среда и осведомителни технологии. През свободното си време обича да се занимава с градинарство. Също по този начин е бранител на бездомните животни. Любимото фамилно занимание на Виолета е търсенето на самородно злато.
 Татяна Ламбова
Тя е на 24 години. Татяна е щастливо омъжена и още по-щастлива майка на 10- месечно бебе. Татяна е пет кратен първенец на България по спортни танци, била е в топ 10 двойки на света за 2016 година Татяна интензивно взе участие и в телевизионното предаване Dancing Stars през 2014 година като гост-звезда. В момента младата дама приключва своето обучение в Национална спортна академия със компетентност спортни танци. Татяна обожава танците и всяка свободна минута се отдава на обичаното си занятие. Другите обичани спортове на Татяна са тениса и ските. Младата дама поддържа редица благотворителни акции.
 Марияна Пенева
Марияна е на 39 години, фамилна е и е майка на две деца. Работи като касиер в огромен хипермаркет.
 Теодора Иванова
Теодора е на 42 години майка на две деца и любяща брачна половинка. Работи като съветник в една от най- огромните организации за недвижими парцели. През свободното си време обича да разтоварва напрежението с фитнес и йога.
 Дияна Койчева
Тя е на 39 години и е   майка на две деца. Тя работи като управител на огромна верига казина в България. През свободното си време обожава да се разхожда измежду природата.
 Яна Славова
Яна е на 36 години. Тя е любяща брачна половинка и майка на едно дете. Работи като учител по Английски език.
 Екатерина Тончева
Екатерина работи в хранителен магазин и също по този начин се занимава с спектакъл и акробатика. Нейното занимание е реденето на диамантени пъзели и гоблени.
 Диана Велева
Диана е на 39 години, майка на две деца и бизенс дама. Тя развива своя лична идея в ресторантьорския бизнес. През свободното си време спортува Kango Jumps и обича дългите разходки измежду природата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР